Koulutus, seminaarit ja säännöllinen opetus

Sirkus 2.0

Viikonloppuseminaari nykyaikaisesta fyysisestä harjoittelusta, taidonoppimisesta ja vammamekanismeista. Nyt päivitetään sirkusharjoittelu 2000-luvulle. Mitä kaikkea tulee oikeasti ottaa huomioon sirkuskoulutuksessa, tankotanssissa, käsinseisonnassa ja muissa paljon taitoja ja ominaisuuksia vaativissa tilanteissa? Mitä tutkimusnäyttö sanoo voimaharjoittelusta, taidon pysyvyydestä ja kivusta? Hoida harjoittelusi kuin ammattilainen, ja opi asioita, joita et ole missään koulussa oppinut. Sirkus 2.0-seminaarin kouluttajat: Atte Niittykangas, Henri Hänninen, Mikko Rinnevuori.

Aamuakrobaatit

Säännölliset akrobatiatunnit Töölön Kisahallilla maanantaisin klo 8.00-9.00 ja torstaisin klo 9.00-10.00. Aamuakrobatiatunnit ovat avoimen tason tunteja, jota Mikko ja Laura Tuorila ovat pitäneet jo 8 vuoden ajan. Helpotamme ja vaikeutamme liikkeitä tarpeen mukaan. Aloittelijat ja taitavammatkin akrobaatit ovat lämpimästi tervetulleita. Tunti sopii erityisen hyvin tanssijoille, sirkustaiteilijoille ja kamppailulajien harrastajille. Tule ajoissa paikalle - tunti alkaa aikataulun mukaisesti.

Inspire by Fighting Monkey

Säännölliset Inspire by Fighting Monkey-aamutreenit Lauttasaaressa Helsingin Sirkuskoululla (Vattuniemenkatu 7) keskiviikkoisin klo 10.45-12.00 22.1.2020 alkaen. Tunneilla tehdään mm. koordinaatio-, pari-, practise ball- ja zero form-harjoituksia. Mitään erityistä ennakkovaatimusta ei ole, eikä tunnilla ole vaikeustasoa. Harjoitukset ovat pääosin hyvin fyysisiä. Tunnille voi tulla milloin tahansa, eikä erillistä ilmoittautumista tarvita. Tunnille voi ostaa viiden kerran kortin (75 €) tai maksaa koko kauden kerralla (22.1.-13.5., 240 €, 17 kertaa). Voit käydä kokeilemassa tuntia kerran maksutta. Viikonloppukursseja ja muita harjoituksia erikseen ilmoitettuina ajankohtina.