CITYSPOTTING 

Cityspotting on vuonna 2020 Sami Toivasen kanssa käynnistettu kaupunki-, luonto- ja liikuntaseikkailu, jossa pääsee uppoutumaan yksin tai yhdessä muiden kanssa oman kotikaupunkinsa luontoon, historiaan ja muihin ihmeellisyyksiin.

Cityspottingin kohteet eivät ole tavallisia turistinähtävyyksiä, vaan käyttäjä pikemminkin kurkistaa kulman taakse, ja löytää jotain aivan uutta.

Cityspotting on pelillistetty kokemus, joka jakaantuu useammille eri tasoille, Tasojen sisältämät kohteet saat auki menemällä paikan päälle. Mitä pidemmälle etenet, sitä syvemmälle seikkailuun pääset. Cityspottingin käyttämiseen tarvitset vain mobiililaitteen, jossa on toimivat sijaintitoiminnot ja internet-yhteys.

Cityspotting-seikkailuja löytyy Helsingistä, Espoosta, Turusta, Tampereelta, Jyväskylästä ja Kuopiosta. Suomen lisäksi seikkailuja on tehty Norjaan, Australiaan ja Kanadaan. Yhteistyötahoistamme mainittakoon esimerkkinä Helsingin kaupunki. Cityspotting-seikkailuja tuottaa yrityksemme Fennoscandic Simulation Systems Oy.