KÄSINSEISONTATUTKIMUS

TUTKIMUKSEEN OSALLISTUMISEN ENNAKKOVAATIMUKSET JA POISSULKUKRITEERIT:

  • Sinun tulee olla täysi-ikäinen.
  • Sinun tulee kyetä nousemaan vatsa seinää vasten käsinseisontaan. Käsinseisonnassa ei tarvitse osata tasapainoilla.
  • Tutkimus keskeytyy osaltasi, mikäli tutkimuksen aikana osallistumiseesi tulee yli 2 viikon mittainen yhtäjaksoinen tauko.

Kuvaus

Jyväskylän yliopiston tutkimusryhmä hakee vapaaehtoisia täysi-ikäisiä osallistujia käsinseisonta- ja taitotutkimuksen keväällä 2021. Lomake tulee olla täytettynä 1.2.2021 mennessä.

Tutkimukseen osallistuja saa videomuotoiset ilmaiset käsinseisontaharjoitukset (tekijät: Mikko Rinnevuori ja Athletican Henri Hänninen) ja jopa palautetta harjoituksista. 17 viikon ohjelma sisältää kaksi lyhyttä viikottaista harjoitusta kevään 2021 aikana, ja sen voi toteuttaa kotioloissa. 

Tutkimukseen osallistutaan tämän lomakkeen pohjalta.

Tutkimuksella pyritään selvittämään käsinseisontataidon kehittymistä ja harjoittelutauon vaikutusta taidon pysyvyyteen. Tutkimusryhmässä toimivat LT prof. Sami Kalaja, LT Teppo Kalaja, LK Antti Vuoriainen, LK Leo Haapasalo, LK Henri Hänninen ja KM Mikko Rinnevuori. 

Lue kaikki lomakkeen osiot, kuittaa ne ja lähetä meille yhteystietosi tällä lomakkeella ja alkutestivideo sähköpostitse osoitteeseen info@mikkorinnevuori.fi (mikäli sähköpostin lähettämisessä on hankaluuksia, voit lähettää videon myös WhatsAppilla numeroon +358 41 433 7266). 

Me lähetämme sinulle harjoitusvideot ja ohjeet sähköpostitse 1.2.2021 alkaen.

Tiedote tutkimuksesta on luettavissa sekä ilmoittautumislomakkeessa että tämän linkin takaa. Voit kysyä lisätietoja sähköpostitse osoitteesta info@mikkorinnevuori.fi.